این کباب خوشمزه اسپانیایی با ادویه های مخصوص و طعمی متفاوت تهیه می شود
که برای داشتن تنوع غذایی البته غذای سالم یک توصیه عالی است.
این کباب بسیار ترد و لذیذههه و شباهت بسیاری به جوجه کباب ایرانی دارد به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران زیادی را هم به خود اختصاص داده است.
مواد لازم
سینه مرغ : 500 گرم
پودر زیره : 1/2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز : 1/2 قاشق چایخوری
سیر : 2 حبه
پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن : 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک ؛ زردچوبه ؛ ادویه مرغ و فلفل سیاه : به مقدار لازم
زعفران حل شده : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرغ را به قطعات دلخواه یا مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید .
همه ادویهها را با آب لیمو، سیر رنده یا له شده ؛ روغن ؛ کمی نمک ؛ زردچوبه ؛ ادویه مرغ و فلفل سیاه مخلوط کنید.
تکه های مرغ را در ظرفی ریخته و مایه مرینت را روی آن بریزید.
سپس یک شب در یخچال بگزارید یا اگر عجله دارید حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد مرغ رفته و مرغ طعم بگیرد.
سیخ های چوبی نسوز را ابتدا یک ساعت در آب قرار دهید تا زمانی که در فر قرار می دهید نسوزند سپس مرغ ها را به سیخ کشیده هر سیخ 3 تا 5 تکه .
بعد روی منقل ؛ کباب پز ؛ درون تابه روی گاز یا اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
نکات :
1. به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
2. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.
3. در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.
4. دستور اصلی این کباب بدون زردچوبه ؛ ادویه مرغ و زعفران بود ولی من از هر کدام کمی به مایه مرینت اضافه کردم تا به ذائقه خانواده نزدیک تر باشد
امیدوارم این کباب خوشمزهههه را تهیه کرده و در کنار عزیزان خود میل کنید
نوش جان ; آزاده
No comments:
Post a Comment