Saturday, May 30, 2015

حلوای زعفرانی



یکی از حلواهای ساده و خوشمزه

مواد لازم

آرد: ۱ پیمانه
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن حیوانی : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۱و۱/۲ پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
آب : ۱و۱/۲ پیمانه
گلاب : ۱/۴ پیمانه
هل : چند عدد



( طرز تهیه )

شکر را با آب مخلوط کنید روی شعله بگذارید تا شکر در آب حل شود
سپس گلاب ؛ زعفران و هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا ریز جوش گرم بماند.
آرد را الک کرده در ظرفی ریخته روی حرارت کم قرار دهید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید
تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد ( آرد باید خییلی کم رنگش تغییر کند )
سپس حرارت را خاموش کنید بار دیگر آرد را الک کرده و دوباره به قابلمه برگردانده
روغن  و کره را اضافه می کنیم وقتی رنگ آرد و روغن طلایی شد حرارت را خاموش کرده شربت را اضافه کرده
به هم زدن حلوا ادامه دهید تا شهد کاملا به خورد آرد برود و حلوا یکدست شود یکی از نشانه های جا افتادن حلوا این است .....
که وقتي ظرف را مي چرخانيد حلوا از ديواره قابلمه به راحتی جدا شود
پس حلوا آماده است ....
سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با سلیقه خود تزیین کنید .
من با پرک بادام و پودر نارگیل تزیین کردم .
امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.
نوش جان ; آزاده

No comments:

Post a Comment