این مدل پاستا به چند نام شناخته شده است نام های آن عبارتند از ::
پاستا فوزیلی یا پاستا فنری یا پیچی Fussili یا فوسيلي يا فسيلي (Fusilli)
به نقل از ویکی پدیا :
فوسیلی یا فسیلی (به ایتالیایی : Fusilli) نوعی پاستای فرمدار ایتالیایی است که بلند، ضخیم و مارپیچ مانند بوده و میتواند طولی بین ۱.۵ تا ۱۲ اینچ داشته باشد.
فوسیلی را گاه اسپاگتی پیچخورده (به انگلیسی : Twisted Spaghetti) نیز مینامند.
از پاستا فسیلی میتوان برای تهیهٔ سالاد، سوپ و کاسرول استفاده کرد و یا اینکه خود آن را پس از پخت با سس میل نمود.
مواد لازم
پاستا فوزیلی یا فسیلی : 1 بسته
پیاز : 2 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پنیر پیتزا : 5 قاشق غذاخوری
سس خردل : 1 قاشق غذاخوری
نمک ؛ فلفل سیاه ؛ پودر پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) ادویه کاری : به مقدار لازم
پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری
ادویه جات مخلوط با پاستا : میکس ریحان ؛ جعفری ؛ پونه ؛ مریم گلی ؛ رزماری : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده ، پنير پيتزاى رنده ريز شده ، سس خردل ،
نمک ؛ فلفل سیاه ؛ پودر پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) ؛ ادویه کاری و پودر سیر را با هم مخلوط كردم و خوب ورز دادم بعد به شکل توپک درست كردم و در روغن سرخ كردم .
سپس پاستا را هم با دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه پختم بعد آبکش کردم
بعد با سبزی ام که یک ترکیب ادویه ای خاص و محلی است مخلوط کردم و با توپک ها سرو کردم در صورت تمایل هنگام سروكمى جعفرى و گشنيز ساطورى شده را به پاستا آبكش شده اضافه كنید .
نوش جان ؛ آزاده
چه اشتها برانگیز ممنون
ReplyDelete