Friday, May 29, 2015

خرما شکلاتی


 مواد لازم
خرما : 20 عدد
شکلات تلخ :100 گرم
گردو : ۵۰ گرم
شکلات سفید و رنگ مجاز خوراکی : به مقدار لازم
کاغذ روغنی : یک ورق کوچک
قیف یکبار مصرف : به میزان نیاز


(طرز تهیه )
برای تهیه این شیرینی خوشمزههههه
ابتدا هسته خرما را در آورده و به جای آن تکه ای گردو می گزاریم
سپس شکلات را به روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) یا در مایکروفر آب می کنیم
کمی که از داغی افتاد خرماها را دانه دانه درون شکلات می زنیم
حالا یک تکه کاغذ روغنی را در یک سینی گذاشته و خرماها را دانه دانه از شکلات خارج کرده و روی کاغذ روغنی می چینیم همه خرما را به این روش به شکلات آغشته می کنیم سپس سینی را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون یخچال می گذاریم تا شکلات کاملا ببندد در این فاصله شکلات سفید را هم به روش بن ماری آب می کنیم و به وسیله قیف یکبار مصرف خرماها را تزیین می کنیم من از ماژیک های رنگی مخصوص تزیین استفاده کردم اگر می خواهید با شکات رنگی تزیین کنید به شکلات سفید چند قطره رنگ مجاز خوراکی اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس در قیف ریخته و مانند عکس تزیین کنید .
روش بن ماری چیست ؟ برای ذوب کردن شکلات قهوه ای ؛ سیاه یا سفید می توان از این روش استفاده می شود.
برای ذوب کردن باید از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرفی دیگر که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت.
به این روش بن ماری ( روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم ) گفته می شود
شکلات به تدریج شل می شود و باید با لیسک یا قاشق هم زد تا کاملا حل و یکدست شود باید مراقب بود که ظرف حاوی شکلات با آب تماس مستقیم نداشته باشد فقط بخار آب در حال جوش به زیر ظرف یا کاسه بخورد در غیر این صورت شکلات سفت می شود.......
شکلات ها خیلی سریع نرم می شوند و شروع می کنند به ذوب شدن
بنابراین لازم نیست خیلی زیاد روی بخار آب بماند تا کاملا ذوب شود بعد کمی نرم شدن می توانید از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا یکدست شود ...
روح مامان عزیزم و همه اسیران خاک شاد ....



نوش جان ; آزاده

2 comments:

  1. سلام به به ازاده جوون مبارکههههههههههه بیاییم دهنمون رو شیرین کنیم؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت دوستم ؛ بفرما قابل نداره

      Delete