Sunday, November 29, 2015

کیک خامه ای


سلام خدمت دوستان نازنینم ، خوب هستید؟ امیدوارم ایام به کام همگی باشد بعد از 2 ماه سفرامروز فرصت شد پست بگذارم چند روزی هست که برگشتم و حسابی دلم واسه اینجا ؛ آشپزی و کامنت های پر از مهر شما تنگ شده بود ....
از اینکه در نبود من بازهم حضور داشتید صمیمانه سپاسگذارم ...
سعی می کنم از این به بعد بیشتر پست های خوشمزه آپ کنم

 
امروز با یک کیک خامه ای بسیار خوشمزه که برای تولد یک دوست خارجی درست کردم با شما هستم ...
دوستدار همیشگی شما
آزاده


 مواد لازم
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
کره : ۱پیمانه
شیر : ۳ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
نمک : نوک چاقو

(مواد لازم برای تزیین )

خامه :  ۱ لیتر
موز : ۳ عدد
گردو :  ۲۵۰ گرم
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق
غذاخوری
آب کمپوت : مقداری
طرز تهیه
ابتدا کره ؛ شیر و تخم مرغ را از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال می گزاریم تا به دمای محیط برسد کره را با شکر هم بزنید تا کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم بزنید سپس وانیل را اضافه کنید


آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید سپس الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید زیاد هم نزنید چون باعث می شود کیک پف نکند شیر را هم بریزید و مخلوط کنید کف یک قالب ۲۳ سانتی را با کره چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید سپس مایع کیک را درون قالب بریزید روی مایع رو با لیسک صاف کنید در فر از قبل گرم شده طبقه وسط روی درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بگزارید تا بپزد البته درجه فرها متفاوت است لطفا زمان را با فر خود تنظیم کنید .قبل از خارج کردن کیک از داخل فر به وسیله یک خلال دندان یا چنگال تست کنید خلال دندان یا چنگال را داخل کیک فرو کنید اگر چنگال تمیز بیرون آمد کیک پخته است .



  
بعد از سرد شدن کیک اسفنجی کیک را از وسط نصف کنید و به وسیله برس آب کمپوت روی سطح کیک بمالید سپس یک لایه خامه زده موز حلقه حلقه شده ومقداری گردو گذاشته دوباره خامه بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار داده و یک مقدار با کف دست فشار دهید تا به هم بچسبند سپس دور تا دورکیک را خامه مالیده و روی آن را با انواع میوه یا شکوفه های خامه ای و ترایفل تزیین کنید



من کیک را با انگور سیاه و سبز ؛ توت فرنگی و هلو تزیین کردم...
اگر در قالب ۱۸ سانتی تهیه کردید
۲ کیک دارید و نیازی به نصف کردن کیک نیست و مراحل را طبق توضیحات انجام دهید .

( طرز تهیه خامه فرم گرفته )

ابتدا یک ظرف استیل یا کریستال را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگزارید سپس خامه پرچرب ۳۵% یا ۴۰% را درون ظرف ریخته با دورمتوسط همزن شروع به هم زدن می کنیم کمی می زنیم و پودر قند را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم و کمی وانیل اضافه می کنیم و می زنیم تا جائی که خامه خوب سفت شود و فرم بگیرد خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به کره خواهد شد پس مراقب باشید .
اگر هم بخواهید خامه شما رنگی شود چند قطره رنگ خوراکی همان ابتدا به خامه اضافه کنید  



( نکات )
۱- آرد و بکینگ پودررا حتما ۳ بار الک کنید.
۲- زمانی که آرد را به مواد اضافه می کنید خیلی کم و فقط به اندازه مخلوط شدن با لیسک هم می زنیم زیاد هم زدن پف کیک را از بین می برد .
۳- در فر را ۲۰ دقیقه اول به هیچ عنوان باز نکنید چون پف کیک می خوابد .
۴- درجه فرها متفاوت است لطفا زمان را با فر خود تنظیم کنید .
۵- پیمانه ها دقیق باشد و فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید .
۶ - خامه را ابتدا با دور متوسط سپس با تند بزنید
۷- من گردو را ۱ ساعت با آب ولرم و کمی شکر خیس می کنم و یک بار هم آب آن را عوض می کنم بعد
برای میان کیک استفاده می کنم .


امیدوارم کامل توضیح داده باشم 



 نوش جان ; آزاده


1 comment:

  1. وای چه خوشگل به باسلیقه نوش جونتون آفرین به این هنر

    ReplyDelete