Sunday, August 16, 2015

کیک خامه ای با تزیین میوه



 این کیک  خامه ای خوشمزههه رو به بهانه تولد همسرم که اسفند گذشته بود درست کردم ایده تزیین با میوه هم به خواست ایشان بود ...




مواد لازم

آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
کره : ۱پیمانه
شیر : ۳ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
نمک : نوک چاقو


(مواد لازم برای تزیین )
خامه : ۲۵۰ گرم
موز : ۳ عدد متوسط
گردو : ۲۰۰ گرم
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
آب کمپوت : مقداری






 ( طرز تهیه )

ابتدا کره ؛ شیر و تخم مرغ را از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال می گزاریم تا به دمای محیط برسد 
کره را با شکر هم بزنید تا کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم بزنید سپس وانیل را اضافه کنید
آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید سپس الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید زیاد هم نزنید چون باعث می شود کیک پف نکند شیر را هم بریزید و مخلوط کنید
کف یک قالب ۲۳ سانتی را با کره چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید سپس مایع کیک را درون قالب بریزید در فر از قبل گرم شده طبقه وسط روی درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بگزارید تا بپزد
البته درجه فرها متفاوت است لطفا زمان را با فر خود تنظیم کنید .
قبل از خارج کردن کیک از داخل فر به وسیله یک خلال دندان یا چنگال تست کنید خلال دندان یا چنگال را داخل کیک فرو کنید اگر چنگال تمیز بیرون آمد کیک پخته است .



 
 
  
بعد از سرد شدن کیک اسفنجی کیک را از وسط نصف کنید و به وسیله برس آب کمپوت روی سطح کیک بمالید سپس یک لایه خامه زده موز حلقه حلقه شده ومقداری گردو گذاشته دوباره خامه بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار داده و یک مقدار با کف دست فشار دهید تا به هم بچسبند سپس دور تا دورکیک را خامه مالیده و روی آن را با انواع میوه یا شکوفه های خامه ای و ترایفل تزیین کنید
من کیک را با انگور سیاه و سبز ؛ کیوی ؛ توت فرنگی و کمپوت هلو تزیین کردم دور کیک را هم با پرک بادام بو داده شده و کمی خورده شکلات تزیین کردم .
اگر در قالب ۱۸ سانتی تهیه کردید ۲ کیک دارید و نیازی به نصف کردن کیک نیست و مراحل را طبق توضیحات انجام دهید .

( طرز تهیه خامه فرم گرفته )

خامه پر چرب ۳۵٪ یا ۴۰٪ را با دورمتوسط همزن شروع به هم زدن می کنیم کمی می زنیم و پودر قند را اضافه
می کنیم و مرتب هم می زنیم و کمی وانیل اضافه می کنیم و می زنیم تا جائی که خامه خوب سفت شود و فرم بگیرد خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به کره خواهد شد پس مراقب باشید .
اگر هم بخواهید خامه شما رنگی شود چند قطره رنگ خوراکی همان ابتدا به خامه اضافه کنید .






( نکات )
۱- آرد و بکینگ پودررا حتما ۳ بار الک کنید.
۲- زمانی که آرد را به مواد اضافه می کنید خیلی کم و فقط به اندازه مخلوط شدن با لیسک هم می زنیم زیاد هم زدن پف کیک را از بین می برد .
۳- در فر را ۲۰ دقیقه اول به هیچ عنوان باز نکنید چون پف کیک می خوابد .
۴- درجه فرها متفاوت است لطفا زمان را با فر خود تنظیم کنید .
۵- پیمانه ها دقیق باشد و فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید .
۶ - خامه را ابتدا با دور متوسط سپس با تند بزنید
۷- من گردو را ۱ ساعت با آب ولرم و کمی شکر خیس می کنم و یک بار هم آب آن را عوض می کنم بعد برای میان کیک استفاده می کنم .
امیدوارم کامل توضیح داده باشم .




 نوش جان ; آزاده

No comments:

Post a Comment