این کیک شکلاتی با کرم شکلات در مایکروفر تهیه می شود و بسیارخوشمزه و ترد است
مواد لازم
آرد : ۸ قاشق غذاخوری
شکر : ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
(طرز تهیه )
آرد , پودرکاکائو , بیکینگ پودر را مخلوط کرده ۳ بار الک می کنیم سپس شکر را اضافه می کنیم . شیر؛ روغن ؛ تخم مرغ و وانیل را به ترتیب اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم .
مواد آماده شده کیک را درون یک ظرف پیرکس (مستطیل ؛ گرد ؛ مربع ) که خوب چرب کرده اید بریزید ۲/۳ ظرف باید خالی باشد چون این کیک خیلی خوب پف می کند خالی بودن مقداری از ظرف باعث می شود کیک شما سرریز نشود
سپس در مایکروفر بگذارید .
حالت اشعه مایکروفر با قدرت ۱۰۰٪ یا ۱۰۰۰ وات یا درجه ای که آب را در یک دقیقه به جوش می آورد باید باشد و به مدت ۶ دقیقه قرار می دهیم .
بعد از خارج کردن از مایکروفر روی ظرف را حتما با سلفون بپوشانید .
در غیر این صورت کیک سریعا خشک خواهد شد .
طرز تهیه یک کرم خوشمزه برای پوشش روی کیک :
کرم شکلات
مواد لازم
شکلات تخته ای تیره : ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای معمولی : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری
(طرز تهیه روکش کیک )
شکلات تیره و شکلات معمولی بدون مغز را روی بخار آب به روش بن ماری آب کنید سپس با هم مخلوط کنید و ۱ قاشق روغن برای براق شدن آن اضافه کنید کرم آماده شده را داغ روی کیک سرد برزید .
سپس کیک را در یخچال به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا خنک شود بعد با چاقوی تیز برش دهید .
(نکات )
شما کار با مایکروفرخود را بلد هستید دمای مایکروفر شما باید روی درجه ای باشد که در ۱ دقیقه آب رو جوش می آورد
این کیک به راحتی از ظرف جدا می شود ابتدا با چاقو اطراف کیک را از ظرف جدا کنید سپس در ظرف سرو برگردانید .
این کیک بافت پوک و نرمی دارد ؛ خیلی ساده و سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است .
بعد از پخت به هیچ عنوان سلفون کشیدن روی کیک را فراموش نکنید .
نوش جان ; آزاده
No comments:
Post a Comment