Thursday, June 4, 2015

کیک شکلاتی







این کیک شکلاتی با کرم شکلات در مایکروفر تهیه می شود و بسیارخوشمزه و ترد است

مواد لازم

آرد             : ۸ قاشق غذاخوری
شکر           : ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو   : ۳ قاشق غذاخوری
شیر             : ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع   : ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل            : ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ       : ۲ عدد



(طرز تهیه )

آرد , پودرکاکائو ,  بیکینگ پودر را مخلوط کرده ۳ بار الک می کنیم سپس شکر را  اضافه می کنیم . شیر؛ روغن ؛ تخم مرغ و وانیل را به ترتیب اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم .
مواد آماده شده کیک را درون یک ظرف پیرکس (مستطیل ؛ گرد ؛ مربع ) که خوب چرب کرده اید بریزید ۲/۳ ظرف باید خالی باشد چون این کیک خیلی خوب پف می کند خالی بودن مقداری از ظرف باعث می شود کیک شما سرریز نشود
سپس در مایکروفر بگذارید .
حالت اشعه مایکروفر با قدرت ۱۰۰٪ یا ۱۰۰۰ وات یا درجه ای که آب را در یک دقیقه به جوش می آورد باید باشد و به مدت ۶ دقیقه قرار می دهیم .
بعد از خارج کردن از مایکروفر روی ظرف را حتما با سلفون بپوشانید .
در غیر این صورت کیک سریعا خشک خواهد شد .
 طرز تهیه یک کرم خوشمزه برای پوشش روی کیک :

کرم شکلات

مواد لازم
شکلات تخته ای تیره : ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای معمولی : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری

(طرز تهیه روکش کیک )
شکلات تیره و شکلات معمولی بدون مغز را روی بخار آب به روش بن ماری آب کنید سپس با هم مخلوط کنید و ۱ قاشق روغن برای براق شدن آن اضافه کنید کرم آماده شده را داغ روی کیک سرد برزید .
سپس کیک را در یخچال به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا خنک شود بعد با چاقوی تیز برش دهید . 






(نکات )

شما کار با مایکروفرخود را بلد هستید دمای مایکروفر شما باید روی درجه ای باشد که در ۱ دقیقه آب رو جوش می آورد
این کیک به راحتی از ظرف جدا می شود ابتدا با چاقو اطراف کیک را از ظرف جدا کنید سپس در ظرف سرو برگردانید .
این کیک بافت پوک و نرمی دارد ؛ خیلی ساده و سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است .
بعد از پخت به هیچ عنوان سلفون کشیدن روی کیک را فراموش نکنید .
نوش جان ; آزاده

No comments:

Post a Comment