Thursday, June 4, 2015

توپک خرما



یکی از شیرینی های خوشمزهههه

 تقدیم به روح مامان عزیزم و همه مسافران آسمانی ...

مواد لازم

خرما :  400 گرم
گردو  :  1/2 پیمانه
پسته   : 1/2  پیمانه
کنجد   : 1/4  پیمانه
دارچین : 1  قاشق چایخوری
زنجبیل  : 1/2  قاشق چایخوری
هل       :  1/2  قاشق چایخوری
کره      :  50 گرم
برای تزیین :  گردو، پسته، کنجد ، ترافل



( طرز تهیه )

هسته خرما رو در آورید  .
کنجد ؛ گردو؛ هل و پسته  را با آسیاب پودر می کنیم و کنار می گزاریم .
کره را در تابه ریخته و خرما را هم اضافه می کنیم . 




خرما را با کره کمی تفت می دهیم در تابه را می گذاریم تا خرما نرم شود .
بعد از کمی با قاشق چوبی خرما را له می کنیم تا کامل یکدست شود .
از روی حرارت برمی داریم و ادویه ها و پودر کنجد و گردو را اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
یک سینی را چرب کرده و دستها را هم چرب کنید.
از مواد با قاشق چای خوری  برداشته و در دست گرد کنید.




سپس توپک ها را در هر کدام از مواد که دوست دارید بغلطانید و داخل کپسول کاغذی قرار دهید.




این شیرینی خیلی خوشمزه و مغذی است و با چای یک عصرانه لذیذ در کنار خانواده می باشد 



نوش جان
آزاده

No comments:

Post a Comment