یکی از شیرینی های خوشمزهههه
تقدیم به روح مامان عزیزم و همه مسافران آسمانی ...
مواد لازم
خرما : 400 گرم
گردو : 1/2 پیمانه
پسته : 1/2 پیمانه
کنجد : 1/4 پیمانه
دارچین : 1 قاشق چایخوری
زنجبیل : 1/2 قاشق چایخوری
هل : 1/2 قاشق چایخوری
کره : 50 گرم
برای تزیین : گردو، پسته، کنجد ، ترافل
( طرز تهیه )
هسته خرما رو در آورید .
کنجد ؛ گردو؛ هل و پسته را با آسیاب پودر می کنیم و کنار می گزاریم .
کره را در تابه ریخته و خرما را هم اضافه می کنیم .
خرما را با کره کمی تفت می دهیم در تابه را می گذاریم تا خرما نرم شود .
بعد از کمی با قاشق چوبی خرما را له می کنیم تا کامل یکدست شود .
از روی حرارت برمی داریم و ادویه ها و پودر کنجد و گردو را اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
یک سینی را چرب کرده و دستها را هم چرب کنید.
از مواد با قاشق چای خوری برداشته و در دست گرد کنید.
سپس توپک ها را در هر کدام از مواد که دوست دارید بغلطانید و داخل کپسول کاغذی قرار دهید.
این شیرینی خیلی خوشمزه و مغذی است و با چای یک عصرانه لذیذ در کنار خانواده می باشد
نوش جان
آزاده
No comments:
Post a Comment