مواد لازم کلم برگ : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز : 2 عدد
برنج : 3 پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
ادویه پلویی : 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه ، نمک ، ادویه ، پودر پاپریکا ، فلفل سیاه : به مقدار لازم
دارچین : 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار لازم
(طرز تهیه )
برنج را از 2 ساعت قبل به همراه کمی نمک و آب خیس کنید .
کلم را خوب شسته و خرد کنید سپس با کمی آب و نمک روی حرارت گذاشته تا آبپز شود
( ولی له نشود ) البته من همیشه این کار را از قبل انجام می دهم و بعد از بسته بندی کردن در فریزر نگهداری می کنم .
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم بعد از اینکه کمی سبک شد گوشت را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم سپس ادویه ها (زردچوبه ، نمک ، ادویه ، پودر پاپریکا ، فلفل سیاه ؛ دارچین ) را اضافه کرده تفت می دهیم بعد از کمی تفت رب گوجه فرنگی و زعفران را هم اضافه می کنیم
در آخر کلم آبپز شده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم سپس برنج را آبکش کرده کف قابلمه ته دیگ مورد علاقه
( کاهو ؛ برگ کلم ؛ سیب زمینی یا نان ) می گذاریم
نصف برنج را ریخته مخلوط گوشت و کلم را ریخته بعد باقی برنج را ریخته روی آن ادویه پلویی و کمی زعفران می پاشیم و دم کن را روی پلو می گذاریم تا پلو بخار کند
بعد از بخار کردن کمی آبروغن ریخته و به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد پس از آماده شدن در ظرف مورد نظر سرو کرده و با مخلفات به طبع نوش جان کنید .
No comments:
Post a Comment