Saturday, June 20, 2015

کیک شکلاتی


 یک کیک شکلاتی بسیار لطیف و خوش طعم ...

مواد لازم

آرد : ۲ پیمانه
شکر :۱ پیمانه
تخم مرغ : ۵ عدد
کره : ۱ پیمانه
شیر : ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
پکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

(مواد فلینگ کیک )

شکلات تخته ای : ۱۰۰گرم
خامه : ۴۰٪ درصد چربی : ۵۰۰ میلی لیتر
پودرقند : ۱/۲ پیمانه

 طرز تهیه
- فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید .
- آرد + پودر کاکائو + وانیل + پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم .
- قالب ۲۳ سانتی را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم .
- کره نرم شده را با شکر مخلوط کرده و خوب می زنیم تا کرم رنگ شود .
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر تخم مرغ را حدود ۱دقیقه هم می زنیم .
- وقتی خوب مخلوط شد ؛ مواد خشک را اضافه می کنیم و با دور کند همزن مخلوط می کنیم .
- درآخر شیر را اضافه کرده و دوباره با دور کند همزن می زنیم تا یکدست شود .
- مایه این کیک سفت است .
- مایه را در قالب می ریزیم با قاشق روی آن را صاف می کنیم و در فر می گذاریم به مدت
۳۰ تا ۴۵ دقیقه تا بپزد .
- درجه فرها متفاوت است کیک من روی ۳۵ دقیقه پخت .
- یادتان باشد کیک شکلاتی زود می سوزد مرتب چک کنید .
- زمانی که کیک آماده شد ؛ چند دقیقه صبر کنید بعد روی سینی برگردانید .
- اجازه دهید تا خوب کیک خنک شود .
- دراین فاصله مشغول آماده کردن خامه می شویم .
- شکلات را به روش بن ماری آب کرده و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود .
- شکلات باید کاملا سرد شود چون شکلات داغ خامه را می برد
- خامه و پودرقند را با دور متوسط همزن می زنیم در حین هم زدن خامه ؛ شکلات را اضافه
می کنیم و می زنیم تا فرم بگیرد .
- وقتی خامه فرم گرفت نیم ساعت می گذاریم در یخچال بماند تا خوب سفت شود .
- زمانی که کیک سرد شد دور کیک را به اندازه یک سانت برش می دهیم و با یک چاقوی تیز
- کیک را به سه قسمت تقسیم می کنیم .
- اضافه های کیک را هم در غذاساز ریخته و خورد می کنیم .
- سطح کیک را با شیر خیس می کنیم بعد یک لایه خامه می مالیم سپس لایه بعدی را می گذاریم
- به همین ترتیب خامه می زنیم
- دور کیک را هم خامه می مالیم و اطراف کیک را با کیک خورد شده می پوشانیم .
- در آخر به اندازه ۱ قاشق غذاخوری با الک روی کیک پودر کاکائو می پاشیم
- و کیک را با خامه تزیین می کنیم .
- منظور از پیمانه و قاشق ؛ پیمانه و قاشق های اندازه گیری در شیرینی پزی است .
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید ....


نوش جان ; آزاده

2 comments:

  1. من عاشق کیک شکلاتی هستم
    دست و پام شل میشه میبینمش
    نوش جون عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. شادی جان ؛ پس درست کنید و از طعمش لذت ببرید عزیزم

      Delete