یکی از پلوهای خیلی خوشمزههههه
مواد لازم
برنج : ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
عدس : ۲ پیمانه
پیاز : ۲عدد
زعفران : مقداری
کشمش : ۱۰۰گرم
نمک , ادویه , زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , پودر فلفل دلمه ای : به میزان لازم
ادویه پلویی : ۱ قاشق غذاخوری
روغن : مقداری
(طرز تهیه )
برنج از ۲ ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده کنار می گذاریم
پیاز را تفت می دهیم وگوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس نمک ؛ زردچوبه ؛ ادویه ؛ پودر فلفل دلمه ای ؛
فلفل سیاه و دارچین را اضافه می کنیم در این مرحله زعفران را هم اضافه می کنیم مواد تفت داده شده را کنار می گزاریم .
عدس را شسته با مقداری آب ؛ نمک ؛ زردچوبه و روغن می گزاریم بپزد وقتی پخت برنج را اضافه می کنیم
آبکش کرده
کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را می گذاریم
﴿ نان , کاهو یا سیب زمینی ﴾ و یک لایه از برنج و یک لایه از مواد تا تمام شود لایه آخر هم برنج ؛ زعفران و ادویه پلویی می ریزیم می گذاریم دم بکشد .
برای تزیین روی برنج کشمش را پاک کرده و به مدت ۳۰ دقیقه با آب ولرم خیس می کنیم سپس با مقداری روغن و پیاز و کمی زردچوبه تفت می دهیم و زمانی که پلو آماده شد روی برنج را با آن تزیین می کنیم .
من مقداری از گوشت را نگه داشتم و روی پلو را با آن تزیین
کردم ؛ من از کشمش استفاده نکردم
طرز تهیه ادویه پلویی در خانه
پودر گل سرخ : ۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه : ۳ قاشق غذاخوری
دارچین : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران : ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز : ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل : ۱ قاشق غذاخوری
هل : ۱ قاشق غذاخوری
میخک : ۱/۲ قاشق غذاخوری
جوز هندی : ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر : ۱/۲ قاشق غذاخوری
همه مواد را باهم مخلوط کرده سپس آسیاب کنید در یک شیشه در بسته یا پاکت کاغذی در جای خشک و خنک نگهداری کنید و هنگام پخت به مقدار لازم استفاده کنید
نوش جان ; آزاده
No comments:
Post a Comment