Monday, June 22, 2015

عدس پلو با گوشت


 یکی از پلوهای خیلی خوشمزههههه

مواد لازم

برنج : ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
عدس : ۲ پیمانه
پیاز : ۲عدد
زعفران : مقداری
کشمش : ۱۰۰گرم
نمک , ادویه , زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , پودر فلفل دلمه ای  : به میزان لازم
ادویه پلویی : ۱ قاشق غذاخوری
روغن : مقداری



(طرز تهیه )

برنج از ۲ ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده کنار می گذاریم
پیاز را تفت می دهیم وگوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس نمک ؛ زردچوبه ؛ ادویه ؛ پودر فلفل دلمه ای ؛
فلفل سیاه و دارچین را اضافه می کنیم در این مرحله زعفران را هم اضافه می کنیم مواد تفت داده شده را کنار می گزاریم .
عدس را شسته با مقداری آب ؛ نمک ؛ زردچوبه و روغن می گزاریم بپزد وقتی پخت برنج را اضافه می کنیم
آبکش کرده 


کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را می گذاریم
﴿ نان , کاهو یا سیب زمینی ﴾ و یک لایه از برنج و یک لایه از مواد تا تمام شود لایه آخر هم برنج ؛ زعفران و ادویه پلویی می ریزیم می گذاریم دم بکشد .



برای تزیین روی برنج کشمش را پاک کرده و به مدت ۳۰ دقیقه با آب ولرم خیس می کنیم سپس با مقداری روغن و پیاز و کمی زردچوبه تفت می دهیم و زمانی که پلو آماده شد روی برنج را با آن تزیین می کنیم .
من مقداری از گوشت را نگه داشتم و روی پلو را با آن تزیین
کردم ؛ من از کشمش استفاده نکردم
طرز تهیه ادویه پلویی در خانه
پودر گل سرخ : ۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه      : ۳ قاشق غذاخوری
دارچین          : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ‌      : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران         : ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز      : ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل         : ۱ قاشق غذاخوری
هل              : ۱  قاشق غذاخوری
میخک         : ۱/۲ قاشق غذاخوری
جوز هندی    : ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر     : ۱/۲ قاشق غذاخوری
همه مواد را باهم مخلوط کرده سپس آسیاب کنید در یک شیشه در بسته یا پاکت کاغذی در جای خشک و خنک نگهداری کنید و هنگام پخت به مقدار لازم استفاده کنید


نوش جان ; آزاده

No comments:

Post a Comment